Recent Comments

Mustafa Ünal Bozkır Tapu Müdürü olarak Göreve Başladı


​Bozkırlı Hemşehrimiz Mustafa Ünal, İlçemiz Bozkır'da Tapu Müdürü olarak Göreve Başladı.

Karaman ili Kazımkarabekir ilçesinde Tapu Müdürü Müdürlüğü görevini yürüten Bozkırlı Mustafa Ünal Bozkır Tapu Müdürü olarak ilçemizde göreve başladı. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak 2014 Yerel Seçimlerinde Bozkır Belediye Başkan Adaylığından tanıdığımız abimize yeni görevinde başarılar dileriz.  


Mustafa Ünal Kimdir?

1967 yılında Bozkır'da doğdu. ilk, orta ve Lise öğrenimini Bozkır'da tamamladı. Yüksek Öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon  bölümünde tamamladı. 1989 yılında Ankara'da gördüğü Tapu Kadastro eğitiminden sonra Mersin Mut Kadastro Müdürlüğünde göreve başladı. 2006 yılında Karaman Ermenek ilçesine  kontrol memuru olarak atandı. Çeşitli Sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevinde bulundu. 2008 yılında kurum içi yükselme ile kadastro üyesi olarak atandı. 

2009 yılında yapılan müdürlük sınavları sonrası Aksaray Ağaçören  Tapu Kadastro Müdürü olarak atandı. 2014 yerel seçimlerinde Bozkır Belediye Başkanlığı için istifa etti. Daha sonra görevine tekrardan başlazyan Ünal Karaman Kazımkarabekir ilçesinde Tapu Müdürü  göreve başladı ve geçtiğimiz günlerde İlçemiz Bozkır'da Bozkır Tapu Müdürü olarak atandı. 

Bozkır Tapu Müdürü Mustafa Ünal Evli 3 çocuk babasıdır. 


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.