Recent Comments

Bozkır'da Başarı ve motivasyon semineri verildi


​Bozkır Kaymakamlığı ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Münir Arıkan'ın konuşmacı olarak katıldığı "Başarı ve Motivasyon" semineri, Bozkır Belediyesi Konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 Konuşmacı Münir Arıkan, Günlük hayatta ve iş hayatında başarının ve motivasyonun nasıl kontrol altına alınabileceğini, kişinin başarısının ve motivasyonunun nasıl arttırabileceğini yapmış olduğu sunumda örnekler üzerinde göstererek katılımcılara aktardı.

Yoğun bir katılımın olduğu seminere, Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Bozkır Garnizon Komutanı Özgür Can, okul müdürleri, öğretmenler, ilçe esnafı, imamlar, iş adamları ve çok sayıda ilçe sakinleri katıldı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Çalışma hayatında ve günlük hayatta, kişinin motivasyonun sağlanması ve buna bağlı olarak başarının gelmesinin sadece ilçemiz adına değil, şehrimiz ve ülkemiz için önemli olduğunu söyledi. Bu tür seminerlerin devam etmesi için Bozkır Belediyesi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu çerçevede eğitim öğretim döneminin bahar döneminde Bozkır Belediyesi olarak sponsorluğunu üstleniyoruz. Bahar döneminde daha yoğun bir katılımla gerçekleşmesi için çalışmalarımızı daha yoğunlaştıracağız. İlçemiz adına bu çalışmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.