Recent Comments

CHP’li Bozkurt’tan Bozkır’a ziyaret


​CHP Konya Milletvekili ve adayı M. Hüsnü Bozkurt, Bozkır'da partililerle buluştu. Millet-vekili Bozkurt, Anıt yanındaki çay bahçesinde açık havada partililere bir konuşma yaptı.

7 Haziran seçimlerinden önce ilçemizi ziyaret eden CHP Konya Milletvekili ve adayı M. Hüsnü Bozkurt geçtiğimiz hafta içerisinde de ilçemize gelerek partililerle Anıt yanında bulunan çay bahçesinde bir konuşma yaptı.

CHP Konya Milletvekili ve adayı olan M. Hüsnü Bozkurt'u, İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran ile eski ilçe başkanlarından İlyas Özcan ile çok sayıda partililer karşıladı. CHP Konya Milletvekili Bozkurt, partililere yaptığı konuşmasında, Türkiye'yi saran terör olaylarını ve ekonominin kötü gidişatından dolayı ülkenin çıkmaza girdiğinden bahsetti. Bozkurt, konuşmalarında sık sık AK Parti hükümetine yüklenirken, ülkenin bu hale gelmesinin yegâne sebebi AK Parti'dir dedi.

Bozkurt, önümüzdeki 1 Kasım seçimlerine de değinirken, partililerine 1 Kasımda yapılacak erken genel seçimlerinin öneminden de bahsetti. CHP Konya Milletvekili M. Hüsnü Bozkurt buradaki konuşmalarının ardından partilileriyle birlikte CHP Bozkır İlçe Teşkilatına gittiler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.