Recent Comments

Kilitli Parke Taşında Hedef 250 bin m²


​Bozkır Belediyesinin 2016 yılındaki döşemesi tamamlanacak parke taşı hedefi 250 bin m².

Bozkır Belediyesi 2015 yılında yaklaşık 120 bin m² kilitli parke taşı döşemesinin ardından, 2016 yılında 250 bin m² kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyor.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, konuyla ilgili şu değerlendirmelere bulundu, "ilçe genelinde 2015 yılında yaklaşık 120 bin m² kilitli parke taşı döşemesi yaptık. Birçok mahallemizde ve ilçe merkezinde kilitli parke taşı anlamında sorunların önemli bölümünü giderdik. Bazı mahallelerimizde parke taşı döşemeleri hala devam ediyor. Buranın çalışmaları da tamamlandıktan sonra, 2016 yılında parke taşı döşemelerine daha da önem vereceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmada her mahallemize 50 bin adet kilitli parke taşı döşüyoruz.

Her mahallemize düzenli olarak araçlarımız parke taşı götürüyor. Her bir mahallemize giden kilitli parke taşı 10 tır civarında olacaktır.  Mahallelerimizde 50 bin taş döşemelerine de program dahilinde periyodik olarak devam ediyoruz. Bu parke taşlarımızın döşemesi tamamlandıktan sonra mahallelerimizin parke taşı anlamında büyük sorunu kalmamış olacak."diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.