Recent Comments

Bozkır Halk Kütüphanesini Ziyaret Ettiler


​Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Fatma Taşdelen Soylu ile birlikte Bozkır İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.


 Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Başkanı Fatma Taşdelen Soylu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Akman'ı ziyaret ederek, kütüphaneye kitap bağışında bulundular. İlçede okuma kültürünün geliştirilmesine yönelik nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu ziyarette, ilçede okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik geliştirilen projelerin uygulanmasına karar verildi.

Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Başkanı Fatma Taşdelen Soylu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "yaptığımız araştırmalara göre ilçemizde küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığımız kayboluyor. Bunun önüne geçmek için neler yapabileceğimizi İlçe Kütüphane Müdürümüzle istişare ediyoruz. Bu çerçevede "örnek aile" projesini uygulamak için gerekli hazırlıkların yapılmasını kararlaştırdık. Bu projeye göre, her hafta ilçemizde belirlediğimiz ailelerle birlikte, kütüphanemize gelerek ailece okuma programı düzenleyeceğiz. Çocuklarımızın da devamlı olarak projemizde yer alacağı programımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aynı zamanda kitap bağışı haftası da düzenlemeyi planlıyoruz. Bağışta toplanan kitaplarımızı okullarımızın kütüphanesine yerleştirmeyi planlıyoruz. Şimdiden çalışmalarımızda emeği geçecek olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kütüphane Müdürü Murat Akman sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "kadın kollarımızın kütüphanemizi daha aktif hale getirmek ve ilçemizde okuma kültürünü geliştirmek için önemli projeleri var. bu projelerin hayata geçirilmesinde üzerimize düşen görevleri hiç kuşkusuz yerine getireceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim."diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.