Recent Comments

Bozkır’da başarılı öğrenciler hediyelerle ödüllendirildi.


​​Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte yürütülen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen "Haydi Konuş Bakalım Liseler Arası Münazara Yarışması" ve "Haydi Bil Bakalım Ortaokullar arası Bilgi Yarışmasında" dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde "Haydi Konuş Bakalım Liseler Arası Münazara Yarışması" ve Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç ve Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Görür tarafından çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.

Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışmasında Ortaokullar arası düzenlenen yarışmada Kildere Ortaokulu  1. Ve Bozkır Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 2. Oldu. Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması Bozkır Anadolu Lisesi 1.  ve Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi 2. Oldu.

Bozkır Kaymakamı Demir, Tüm öğrencilleri tebrik etti ve Münazara yarışmasını kazanarak ilçeyi Konya'da temsil edecek olan Bozkır Anadolu Lisesi öğrencilerine ve Ortaokullar arasında olacak olan Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışmasında ilçeyi temsil edecek olan Kildere Ortaokulu öğrencilerine Konya'daki yarışmada başarılarının devamını diledi.

Bozkır Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreni sonrası Öğrencilerle beraber toplu fotoğraf çekildi.


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.