Recent Comments

Bozkır'da "Vergi Haftası" Kutlamaları


Bozkır Vergi Dairesi Müdürlüğü 27'inci "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi.

Bozkır Vergi Dairesi Müdürlüğü 27'inci "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda etkinlik düzenledi.

Bozkır Vergi Dairesi Müdürü Zafer Palalı, yaptığı açıklamada, "İlk olarak 1990 yılında kutlanmasına başlanılan ve bu yıl 22 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında yirmi yedincisini kutladığımız vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen, 2014 yılı vergi rekortmenlerine plaket, İlçemiz Sayın Protokolüne katılımları dolayısıyla hatıra hediye paketi ve sevgili öğrencilerimize vergi bilincinin oluşmasına katkı sağlayacak olmalarından dolayı hatıra hediye paketi verme törenine hoş geldiniz der, iştiraklerinizden dolayı hepinize şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.

Üreten, istihdam sağlayan ve kazancından ülkemizin kalkınması için vergi ödeyerek katkıda bulunan tüm mükelleflerimiz ile bizleri yalnız bırakmayan Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulu öğrencilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür eder, sağlık ve başarılar dilerim" dedi.

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir yapmış olduğu açıklamada "Vergi, mali ve sosyal yönleri olan kamusal bir yükümlülüktür.Vergi, geleneksel kamu giderlerinin karşılanmasında, ekonomik ve sosyal politikaların uygulanmasında vazgeçilmez bir araçtır.

Dolayısıyla, daha müreffeh ve kalkınmış bir ülke istiyorsak, daha çok çalışmak ve daha çok üreterek kazanmak, dolayısıyla daha çok vergi vererek ülke ekonomisine katkıda bulunmamız gerekmektedir.

Kaymakamlık görevim öncesinde Vergi Müfettişliği yapmamdan ötürü, verginin önemini bilmekteyiz" dedi.

Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda, Bozkır'da Vergi Rekortmeni olan İşletme Sahiplerine de ödüller verildi.

Bozkır Halk Eğitim Çok amaçlı Salonunda gerçekleştirilen programa Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Bozkır Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çatdere, Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulu Müdürü Mücahit Koçman ve Bozkır Esnafları katıldı.

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!

Bozkır Vergi Dairesi Müdürlüğü 27'inci "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi.Bozkır Vergi...
Posted by Bozkır Merkez on 23 Şubat 2016 Salı


Haberin Videosunu İzlemek için Tıklayınız!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.