Recent Comments

Belediyeden Bahar Temizliği Başladı


​Bozkır Belediyesi ilçe genelinde bahar temizliğine başladı. İlçe merkezinin ana yolları yıkanarak, daha temiz hale getirdi. Bu çalışma ilçenin büyük mahallelerinde de devam edecek.

Prestij Cadde Kaldığı Yerden

Bozkır Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlçe merkezinde kanalizasyon çalışmalarının, asbest borularının değiştirilmesinin ardından oluşan tozlu yollar, bahar temizliğiyle beraber yıkanarak, hem esnafların hem de vatandaşın sorunu çözülüyor.

Prestij caddenin kaldığı yerden devam ederek yapılmasının ardından, Bozkır hem modern ana caddelerine kavuşmuş olacağını, hem de kullanışlı bir yola sahip olacaklarının altını çizen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'de, sözlerinde şu ifadelere yer verdi: "Geçtiğimiz yıl ilçe merkezinde kanalizasyon çalışmaları ve asbest boruların değişimini yapmıştık. Bu çalışmaları yaparken ana caddenin belli bir kısmında bozulmalar meydana gelmişti. Bu bozulmalardan kaynaklanan tozlu yolların temizlenmesini gerçekleştirdik. Yaz aylarının sonuna kadar ise prestij caddenin yapımı tamamlanacak ve ilçemize yakışır bir ana caddeye sahip olacağız. Prestij caddemizin yapılmasının ardından kaldırımlarıyla, ışıklandırılmasıyla, yürüyüş yolları ve bisiklet yollarıyla hem örnek bir cadde olarak hem de ilçe sakinlerimize daha modern bir ana cadde sunmuş olacağız."diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.