Recent Comments

“Halinize Gülüyorum”


​MHP Bozkır İlçe Başkanı Rıfat Küçükduran, geçtiğimiz Şubat ayında KOSGEB tarafından Bozkır'da yapılan mülakatı gazetemize yazılı ve imzalı olarak değerlendirdi. Başkan Küçükduran, Bozkır KOMEK'te yapılan mülakata girişimcilik belgesi almak için en az 130 kursiyer adayının girdiğini ve yapılan mülakatta 30 kişiye düşürüldüğünü ve bu 30 kişiye düşürülenlerin çoğunluğunun ise birileri tarafından açık alenen mülakatı yapan KOSGEB yetkilisine verildiğini iddia etti.

 MHP İlçe Başkanı Rıfat Küçükduran gazetemiz Bozkır Postasına verdiği yazılı ve imzalı demecinde: "KOSGEB'in Bozkır KOMEK'te yaptığı mülakatta girişimcilik kursuna kalan 30 kişinin isimlerinin Bozkır KOMEK ve Ak Parti tarafından verildiği açık alenen bellidir. Nereden bellidir derseniz; MHP Bozkır ilçe teşkilatımızı ziyaret eden vatandaşlarımız, KOSGEB yetkilileri tarafından Bozkır KOMEK'te yapılan mülakatın taraflı olduğunu iddia etmektedirler. Haklı olarak vatandaşlarımız bu konuyu muhalefet partisi olarak basına yansıtmamızı ve yapılan bu haksızlığı herkesin bilmesini bizlerde istedik" şeklinde demecinde açıklamalarda bulunan Başkan Küçükduran yazılı açıklamalarını şöyle sürdürdü.

MHP İlçe Başkanı Rıfat Küçükduran demecinde: "Geçtiğimiz haftaki Bozkır Postası Gazetesinde de: "Bozkır KOMEK'te Girişimcilik Kursu Heyecanı Yaşandı" başlığıyla bir haber yayınlandı. Ben MHP İlçe Başkanı olarak açık söyleyeyim bu haberi de yadırgadım. Bu haber Bozkır KOMEK'te yaşanan olayları ört bas yapmak için yapılan bir haberdir. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi sıradan bir haber yapılmıştır. Kısacası Bozkır KOMEK'te KOSGEB tarafından yapılan mülakatta torpilin açık alenen olduğunu vatandaşlarımız gibi bende iddia ediyorum. Neden iddia ediyorum. Yayınlanan listede aynı soy isimle iki kişinin olduğunu ve bu isimlerin akraba derecelerinin ne olduğu hiç mi araştırılmadı? Bu zatların Bozkır KOMEK sorumlusuyla akrabalık ilişkileri olduğu Bozkır'da konuşuluyor doğrumudur? Yine Bozkır KOMEK'te çalışanların akrabalarından girişimcilik kursuna kalanların olduğu doğrumudur?

AKP Bozkır İlçe Teşkilatı Yönetiminde bulunanların olsun, bazı AKP Belediye Meclis Üyelerinin de yakınlarının ve akrabalarının bu yapılan haksız mülakatta isimlerinin geçtiği yine Bozkır'da tüm vatandaşlarımız arasında konuşuluyor.

MHP İlçe Başkanı olarak, bundan önceki demecimde de belirttiğim gibi, tüm haksızlıkları Ak Parti olarak zaten Bozkır'da halkın gözünün içine baka baka yapıyorsunuz. Gerçekten Türkiye genelinde AKP'nin yaptığı kutuplaşmaları Bozkır'da da sizler daha iyisini ve daha fazlasını yapıyorsunuz. Bu milletimizin sinir damarlarına daha fazla basmayınız. Herkesi Bozkır'da kendinize gebe bırakıyorsunuz. Bu olaylardan AKP'ye oy veren birçok vatandaşlarımızda muzdarip ve şikâyetçidir. Sadece sizlere yakın olanların ve sizlere akraba hısım olanların mı işi görülecek?
Ne diyeyim Allah sizi bildiği gibi yapsın. Birde bu milletin başına Büyükşehir Yasası diye bir yasa çıkardınız ve her şeyi iyice siyasallaştırdınız? Ama bu halkımızda ne hikmetse size hala oy veriyor. Vatandaşlarımızda her seçim öncesi ağlıyorlar, sızlıyorlar ve sizlerden devamlı şikayetçi oluyorlar, ne hikmetse seçimlerde hepsi bir anda unutuluyor. Ama umarım önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde bu halkımız Bozkır'da bile yapılan bu haksızlığı ve adaletsizliği unutmayacaklardır.

En son olay hepimizin bildiği gibi KOSGEB tarafından Bozkır KOMEK'te yapılan mülakatta olmuştur. Ey AKP Bozkır sorumluları ben sizi tekrar Yüce Rabbime havale ediyor ve sizi bildiği gibi yapsın diyorum. Bu halkın yüzüne hala bakabiliyorsunuz ya. Ama Bozkır halkı sizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor. Bozkır'da yaptığınız torpillerden ve girdiğiniz kul hakkından dolayı da halinize gülüyorum. Bırakın kardeşim şahıs işleriyle uğraşmayı, Bozkır'ı erittiniz, bitirdiniz. Hani iktidar partisinden Bozkır Belediye Başkanı olursa, Bozkır'a istihdam sağlayacak hizmetler yağacaktı. Konya Büyükşehir Belediyesi rütun yapması gereken işleri zaten yapmak zorundadır. Ha Büyükşehir Belediyesi muhalefet olan yerlere Bozkır'dan daha fazla hizmet götürmektedir. İsterseniz bunları da zamanı yeri gelince yazacağım. Bizler bunları da takip ediyoruz. Hiç kimseyi laf edebiyatıyla kandırmayınız. Ancak bol bol kendi reklamlarınızı yapıyorsunuz. Allah aşkına Bozkır'ı nereden nereye getirdiniz. Bozkır'da her yıl bir önceki yılı aratıyor.
Yazılı demecime son verirken, tüm Bozkırlı hemşehrilerimizi sevgi ve saygılarımla selamlarken, Bozkır'daki iktidar sorumlularına da diyorum ki; "Elbette bu devran bir gün dönecek ve yaptığınız bu haksızlıklar ve adaletsizlikler yanınıza kar kalmayacağı gibi, yine bu yaptıklarınızın hesabını en ağır şekilde vermek zorunda kalacaksınız."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.