Recent Comments

Bozkır Ziraat Odasından iftar programı


​Bozkır Ziraat Odası Başkanlığınca, iftar programı düzenlendi.

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!

Haberin Videosu!

Bir restoranda düzenlenen iftara, ziraat odaları ile kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, burada yaptığı konuşmada, iftar programına katılanlara teşekkür etti.

İftarların, insanların bir araya gelmesine ve kaynaşmasına vesile olduğunu vurgulayan Köse, "Bozkır Ziraat Odası olarak 24.06.2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz 2. İftar yemeğimizde birlik ve beraberlik sağlandı.

2.sini düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza herkesimden katılan başta çiftçilerimiz, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük mahalle muhtarlarımız, siyasi partilerimizden AKP, CHP, MHP ve DP ilçe başkanları, İlçemize diğer ilçelerden gelen Seydişehir, Beyşehir, Hadim, Güneysınır ve Akören Ziraat Odası Başkanlarımız, Türkiye Ziraat Odaları Birliğinden Genel Başkan Yardımcımız ve özel misafirimiz Mustafa Hepokur, Kızılay Bozkır Başkanı ve İlçe Tapu Müdürü Mustafa Ünal, bayan misafirlerimiz, çok degerli Bozkır Ziraat Odasının Meclis Başkanı Metin Sögüt ve Meclis Üyeleri, Odamızın Yönetim Kurulu üyeleri, uzaktan yakından gelen çok değerli misafirlerimiz, Bozkır Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür ve İlçe Vaazı Ahmet Dinç, Bozkır Sgk Merkez Müdürü ve Personellerine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Amacımız çiftçilerimizi her kesimle kucaklaştırmak, tanıştırmak ve birlik ve beraberliğimizi sağlamaktır. Bu birliktelik programını Ramazan ayında yapmamızın sebebi ise dargınlıkların küskünlüklerin ve ötesi bereketli bir ay olmasındandır.

2.sini düzenlemiş olduğumuz İftar programımıza katılan herkese teşekkürü borç bilirim. Ayrıca Mübarek Ramazan Bayramını n Türk, İslam âlemine ve çiftçilerimize sağlık ve mutluluk getirmesini ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini Cenabı Allah’tan niyaz ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.