Recent Comments

Dereliler Kahvaltılı Toplantılarda Buluşuyorlar

Dereliler Kahvaltılı Toplantılarda Buluşuyorlar.
Ahmet ÖZKAN / 
" Sevgili dostlar Bu sabah yine Konya Bozkır Dere derneğimizde geleneksel kahvaltı proğramı'mız vardı. Misafirleriniz arasında çok sayıda Bozkırlı Dost ve büyüklerimiz vardı. Başta Emekli Emniyet müd. Bozkır Belediye ve Dernek eski başk. Saygı değer Lokman ciğerci Ağabeyimiz, Bademli köyümüz Dernek Başk. Sayın cemal Alpat ve Bademli dernek yönetiminden Sn. Mustafa akansoy, çağlayan Dernek Başk. Sn savaş kiremit ve çağlayanlı Hüseyin tuz, Akçapınar köyünden güngören milli gençlik derneği Başk. Sn Hasan Bozkır, karacaardıç köyünden sn. Mehmet yıldız, Arasöğüt(sandı) köyünden Sn Cemal özdemir, sorkun köyünden sn Ali kasap ve şair kardeşimiz sn Kemal seyyahi, milli eniştelerimiz sn.Halit özdil, sn.mustafa işler, sn. Hasan Türkmen kahvaltı soframıza katılanlar arasındaydılar.kahvaltıyla beraber Ramazan Erçınar hocamızın okuduğu yasini şerifin ardından yaptığı çok güzel ve duygu dolu duaya hep birlikte amin diyerek ölmüşlerimizin ruhuna fatihalar bağışlayıp yolladık. Dere dernek başk. Sn.Ahmet ılgazın açılış konuşmasından sonra sn Lokman ciğerci Abimiz çeşitli konulardan ve yaylalardan Bozkırdan bahseden çok güzel bir anlatım yaptı. Derneğimizin kadınlar kolu başk. Sn Mümine gürşahin çelmeli hanım kardeşimizde bir selamlama konuşması yaptı.Bademli dernek başk. Cemal Alpat Ağabeyimiz ve çağlayan dernek başk. Sn Savaş Kiremit kardeşimiz ve aramızda bulunan Radyo tv proğramcısı sn Aydın öz beyefendi misafirimiz birer selamlama konuşması yaptılar.
Her zaman olduğu gibi ben ve şair kardeşim kemal seyyahi de birer şiir okuyarak proğrama katkımızı yaptık. Dernek başk. Ahmet ılgaz 5 şubatta z. Burnu imam hatip te yapacağımız Tmsf Daire Başk. Sn Abdullah Güzeldülger le 
Şiir tadında bir söyleşi konferansına dair bilgiler vererek 5 şubatta görüşmek üzere vedalaştık. Bütün misafirlerimize Ayaklarına sağlık diyorum Allah tekrarını nasip etsin inşaallah."
Sırıstat COM İstanbul Haber : Ali Rıza ÖZASLAN / 23 Ocak 2017 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.