Recent Comments

Halkın içinden bir kaymakam


​Bozkır Kaymakamlığına geçtiğimiz Ocak ayında atanan Kaymakam Emre Öztürk, kısa bir sürede halkın gönlünde taht kurdu. Esnafları ve halkı birebir gezen Kaymakam Öztürk'ün bu davranışı ilçemiz halkı tarafından takdirle karşılandığı gazetemize gelen bilgiler arasında yer aldı.

 İlçemiz Bozkır Kaymakamlığında yaklaşık olarak iki buçuk ay önce atanan ve göreve başlayan genç, enerjik ve aktif olan Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, kısa bir sürede halkın gönlünde taht kurdu. Esnafları ve halkı birebir gezen Kaymakam Öztürk'ün bu davranışı ilçemiz halkı tarafından takdir ile karşılandığı ise gazetemize gelen vatandaşlardan duymaktayız.

Bozkır Kaymakamlığına kısa bir süre önce atanan Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, kısa bir sürede Bozkır halkının gönlünde taht kurdu. Kaymakam Öztürk'ün, ilçe esnaflarını ve halkı güler yüzüyle gezerek hoş ve tatlı sohbetleri gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Kaymakam Öztürk'ün makamına kadar giden ve kendisini ziyaret ederek sorunlarını anlatan halkla birebir ilgilendiği ve sorunlarını dinlediği, sorunların çözümü konusunda yardımcı olduğu söyleniyor. Halk arasında da Kaymakamın bu davranışı takdirle karşılanıyor.

SORUNLARIMIZ İLE BİREBİR İLGİLENİYOR

Gazetemize kadar gelen ve ilçemizin yeni kaymakamı ile ilgili görüşünü aldığımız vatandaşlar, kaymakam Öztürk'ün esnafı ve vatandaşları makamında birebir kabul ettiği ve gezdiğini kaydediyorlar. Özellikle Kaymakam Öztürk'ün Bozkır esnafını gezerek birebir görüşmesi ve sorunları yerinde dinlemesi ise takdir ile karşılanan bir hareket olarak değerlendiriliyor. Öztürk'ün kapısının ise mesai saatleri içerisinde tüm Bozkırlılara açık olması ise vatandaşların iletişim sorununu kökten çözüyor. Çeşitli kurumlardan da şikâyetçi olan vatandaşlar birebir Kaymakam Emre Öztürk ile irtibata geçip sorunlarını aktarabiliyor. Kaymakam Öztürk'ün bu tavrı ise halk arasında takdir ile karşılanıyor.

Öte yandan ilçemiz kaymakamı Emre Öztürk'ün, ilçemizdeki okul idarecileriyle de okulların eksiklikleriyle ilgili bizzat irtibata geçtiği öğrenilirken, öğrencilere karşı da eğitim-öğretim ile ilgili konular hakkında sık sık okulları ziyaret edip, bire bir öğrencilerle ilgilendiği de yine gazetemize gelen bilgiler ışığında yer almıştır.

Bizlerde Bozkır Postası Gazetesi olarak her türlü olumlu konularda kaymakamımız Emre Öztürk'ün yanında olduğumuzu belirtirken, ilçenin meselelerinin çözümü noktasında da her zaman olduğu gibi yine basın olarak üzerimize düşen görevler neyse yapmaya yine hazırız. 29 yıllık Bozkır Postası Gazetesi olarak hiçbir kurum, yâda kuruluştan bir lira destek ve yardım almadan, 29 yıldır kendimizi basın olarak Bozkır için adamışızdır. 29 yıldır gazetemizi kendi lehimize hiçbir zaman kullanmadan hep Bozkır'ı ön planda tutarak yolumuza nasıl devam ettiysek yine aynı şekilde Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz. Bozkır'a hizmet yapmaktan hiçbir zaman kaçmadık, yine de kaçmayız. Herkes şunu şöyle bilsin ki; Bozkır'ın sesini ve sorunlarını ancak Bozkır Postası Gazetesi gündemde tutar. Bazı basın kuruluşları gibi gazetemizi kendi çıkarlarımız için kullanmadık.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.