Recent Comments

Bozkır’da 90 çocuk sünnet edildi.


Konya'nın ilçesinde Bozkır Belediyesinin düzenlemiş olduğu geleneksel 3. Sünnet şöleninde bu yıl 90 çocuk sünnet oldu.

Bozkır Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen sünnetler için, Bozkır Belediyesine kayıt yaptıran Bozkır'da ikamet eden ve 3 yaşından büyük çocukların sünneti bu yıl da Başhekim Op. Dr. Numan Varol ve doktorlar tarafından yapıldı.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, hastanede sünnet olan çocukları ziyaret ederek moral verdi ve çocuklara çikolata dağıttı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün "Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz geleneksel sünnet şöleninde bu sene 90 çocuğumuz sünnet oldu.

Çok önemsediğim sosyal sorumluluk alanında yapmış olduğumuz bu etkinlik, yaptığımız tüm hizmetlerden daha önemlidir. Birinci sünnet şölenimizde 98 çocuğun, ikinci sünnet şöleninde 102 çocuğun ve nihayet bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz sünnet şöleninde 90 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Yine geleneksel hale getirdiğimiz gibi sünnet olan çocuklarımızın da şölenle birlikte düğünlerini yapacağız. Aynı zamanda çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini de temin edeceğiz. Sünnet olan her bir çocuğumuza da bisiklet hediye edeceğiz. Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarında yanlarında oluyoruz. Bu şölenin düzenlenmesinde büyük emeği bulunan Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimimiz Op. Dr. Numan Varol'a özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk "Öncelikle böylesi güzel bir şölenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum, bu hizmetin gelecek yıllarda da artarak devam etmesi temenni ediyorum" dedi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.