Recent Comments

Bozkır'da Kudüs'ü Anlıyorum Konferansı Düzenlendi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde "Kudüs'ü Anlıyorum" konulu konferans düzenlendi.



Konya'nın Bozkır ilçesinde, Bozkır Kaymakamlığı, Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa düzenlediği etkinlik kapsamında "Kudüs'ü Anlıyorum" konferansı düzenlendi.

Necmeddin Erbakan Üniversitesi AK İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Salih Zeki Keş 'in konuşmacı olarak katılacağı program, Bozkır Belediye Düğün salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.

Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdür yardımcısı Salih Turhal yaptığı konuşmasında "İlçemiz Bozkır'da "Kudüs'ü Anlıyorum" konulu projeyi hayata geçirdik. Bu projenin ilk aşamasında Salih Zeki Keş hocamızın katılımı ile güzelleşen bu programdır.

Projemizin ikinci aşamasında Kudüs'e yardım amaçlı kermes etkinliğimiz olacak ve burada da toplayıp elde ettiğimiz maddi gelirleri Kudüs'e ulaştırmak için Müslümanlar için en değerli mekânlardan birisi olan Kudüs'e halkımızın katılımı ile ziyarete gideceğiz.

Bozkır Kaymakamlığı, Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisemizin ortaklaşa yürüttüğü bu proje ile öğrencilerimizin ve Bozkırlıların Kudüs'ü tanıması amaçlanmaktadır" dedi.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.