Recent Comments

GÜNÜMÜZÜN BELASI CİNSEL SAPIKLIK




GÜNÜMÜZÜN BELASI CİNSEL SAPIKLIK

         Son günlerde gerek yazılı ve görsel gerek sosyal medyayı en çok meşgul eden konu cinsel istismar kelime anlamı, "birisinin iyi niyetini kötüye kullanmak "tır. Hal böyle olunca,  kanaatimce konuyu duyuruş şekli bile tam olarak teşhis edilmiş değildir. Cinsel istismar ne demek, Tam adı "CİNSEL SAPIKLIK" olarak duyurulması ve mütalaa edilmesi gerekmektedir ki toplum tehlikenin farkına varabilsin.  İstismar diyerek yapılan bu iğrençlik hafifletilmektedir.   
         Bu iğrenç eylemin çok yönlü araştırılması gerekmekte olduğu da unutulmamalı, söz konusu yola tevessül etme sebepleri, hangi kesimlerde ve hangi yaşlarda daha çok rastlandığı gibi hususlar detaylı bir şekilde incelenmesi, ayrıca da cezai müeyyideler en ağır şekilde uygulanmalı. Konu hakkında herkesin bir fikri ve görüşü vardır ancak, medyada özellikle sosyal medyadaki görüşlerin bu sapıklığa çare aramak değil bilakis bu sapıklığı dolaylı olarak desteklemek ve de körüklemek olduğu da göz ardı edilmemesi gerekmektedir.
         Bu ve benzeri olaylar belli zamanlarda piyasaya sürülerek, birkaç işi aynı anda halletmek projesi yürütülmektedir. Projenin en önemli ve tek hedefi "İSLAM"  ve onun temsilcileri olduğu açıktır. Belli zamanlarda Diyanet İşleri Başkanlığı, bazı vaizler yerine göre vakıflar hedefe konularak güya söz konusu kurumların neslin korunması ile alakalı yapılan açıklamalardan rahatsız olunmsı, Zira yapılan açıklamalar inananlar için inanmayanları bağlamaz, eğer bu açıklamalar fiiliyata geçer zorla yapacaksın deniyorsa o vakit karşı tarafa bir hak doğar. Dahası madem bu ortalıkta istismar çığırtkanlığı yapanlar samimi ise, sosyal medyada dolaşan "tarla benim belletirim, a benin dilletirim" gibi ve daha iğrenç pankart taşıyan Taksim meydanında " Biz lutilikle övünüyoruz" sloganı atanları da lanetlemeleri gerekirdi.
         Söz konusu iğrenç varlıklar erkekleri taciz etmiyormu?, taciz etme özelliği sadece erkeklerde mi var? Ben tacizci erke olduğu kadar kadınlardan da pekala tacizci olabileceği kanaatindeyim. Son olarak yukarıda bahsettiğim pankartları asan kadınlarında tacizci olduğu kabul edilip aynı cezai müeyyide uygulansın hadi bunu yapın o zaman ben sizin amacınızda samimi olduğunuza inanayım.11 Mart 2018
        

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.