Recent Comments

Bozkırlılar Vakfından Dolu Dolu ‘Miraç ve Vatan’ Programı


Bozkırlılar Vakfı Kız Öğrenci Yurdu 12 Nisan 2018 Perşembe Akşamı Saat 20:00'de gerçekleştirmiş olduğu 'Miraç ve Vatan' adlı program 7'den 77'ye bayanlarımızın yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.

Program vakıf çalışanlarından hafız Sıddıka Başar Taşpınar'ın  Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Vatan Slayt sunusu ve 'Kaldır Başını Kardeşim Türk Askeri Geldi' adlı tiyatro ile devam etti. Aynı zamanda Bozkır halkımızın çeşitli kesimlerinde çalışan esnaf, hakim, öğretmen, çiftçi gibi kişileriyle yapılan röportajda onların vatanımıza ve askerimizi yaptıkları güzel dualarda ekranda gösterilerek gelen ziyaretçilere izletildi.

Miraç ve isra sohbetinin ardından, yapılan hatimlerin duası okundu.

Gelenlere, Belediye Yeni Düğün Salonu girişinde zemzem suyu dağıtıldı, programın sonunda ise Sakal-ı Şerif halkımızın ziyaretine açılarak, salavatlarla program son buldu.

Programın sonunda, gelen ziyaretçilerin çoğu programın çok güzel olduğunu ve dolu dolu gerçekleştiğini dile getirirken, yıllarca Bozkırlılar Vakfının yaptığı bu programları ilgi ve heyecanla takip ettiklerini, bundan sonrada bu şekilde hazırlanmış programların devamını istediklerini yurt müdiresi Fatma Aydın'dan istek ve talepte bulundular.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.