Recent Comments

19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyeleri Bozkır'ı Gezdi

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyelerini Bozkır'da ağırlayarak Bozkır'ı tanıttı. Geziye, 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ve Eski İl Özel İdaresi Daire Amirleri de katıldı.
Bozkır Belediyesi yeni konferans salonunda Meclis Üyelerine Bozkır'ı tanıtan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, daha sonra 2014-2018 yılları arasında Bozkır'da gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler hakkında meclis üyelerine sunum gerçekleştirdi.

4 senelik hizmet süreci boyunca, Bozkır'a şehir kimliği kazandırdıklarının altını çizen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'ın artık bölgenin yükselen değeri haline geldiğini vurguladı. 4 yıllık hizmet süresi boyunca Bozkır'a gerçekleştirilen hizmetlerin toplamının 100 milyon TL'yi aştığını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, "Bozkır'da 2014 yılında hizmete başladığımızda yapılacak çok işimiz vardı ve hizmet süremizin son yılı itibariyle bu işleri gerçekleştirme oranında %80'e ulaştık. Ayrıca adaylığımız sürecinde 34 maddelik seçim beyannamemizde hemşehrilerimize sunduğumuz sözlerimizin de tamamını gerçekleştirmiş duruma geldik. Otogar projemizin ihalesi henüz yapılmamış olsa da, ihalesi bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek. Bu projenin de tamamlanmasıyla birlikte verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş oluyoruz. Yaptığımız, hayata geçirdiğimiz tüm projeler Bozkır'a şehir kimliği kazandırdı, vatandaşlarımızın önemli ihtiyaçlarını karşıladı. Her gerçekleştirdiğimiz hizmet aktif bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Bu hizmetlerimizi gerçekleştirirken bizlerden desteğini esirgemeyen devletimizin her kademesine, Büyükşehir Belediyemize, diğer belediyelerimize, teşkilatımıza ve meclis üyelerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyor, sizleri de burada ağırlamaktan büyük mutluluk duydum" diye konuştu.

20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Bozkır'a en son 2012 yılında geldiğini, o zamandan bu yana geçen süre zarfı içinde, yapılan hizmetlerle Bozkır'ın adeta baştan sona değiştiğini, gelişme yönünde büyük mesafeler aldığını vurguladı. Yapılan her bir hizmete ön ayak olan başta Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Selvi, bu hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından meclis üyeleri, ilçe merkezini gezdi, akabinde 4.000 yıllık tarihi Zengibar kalesini, 800 yıllık Selçuklu Mirası Asarlık camisini ve ilçenin ortasından geçen Çarşamba Çayının kaynağını oluşturan Aygır Pınarını gezdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.