Recent Comments

Bozkır'dan Azerbaycan'a kitap yolculuğu

Gazetemizin köşe yazarı M. Emin Karabacak'ın kitabı Azericeye çevrilerek Azerbaycan'da basıldı. Gazetemizin köşe yazarı M. Emin Karabacak'ın Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek kitabı Azerbaycan'da da basılarak Azerbaycan'daki okurlarla buluştu.
Gazetemizin Bozkır Postasında köşe yazarı olan ve eğitimle ilgili yazdığı köşe yazılarıyla dikkat çeken M. Emin Karabacak'ın dördüncü kitabı olan Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek kitabı okurlar ve öğrenci velilerinin severek okudukları ve kısa sürede 2. baskı yapan kitabı Azericeye çevrilerek Azerbaycan'da da okurlarıyla buluştu.

Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek kitabı Azerice'ye çevirip Azerbaycan'da "UŞAGLARIMIZA ALLAHI VE NAMAZI SEVDİRMEK" adıyla basıldı. Çevirisi Hezi ASLANOV tarafından yapılan kitap İpekyolu Yayınları tarafından basıldı.

Görüşlerine başvurduğumuz gazetemiz köşe yazarı Karabacak: "Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek kitabımın kardeş ülke Azerbaycan'da da basılmasından dolayı büyük mutluluk duymaktayım. Rabbime hamdolsun. Kitabım Azerbaycan'da da okurlarla buluştu. Bu vesile ile kitabın çevirisini yapan Hezi ASLANOV hocama, basımını yapan İpekyolu Yayınları Müdürü Ramiz MEMMEDOV'a, kitabın basımında desteklerini esirgemeyen Gençliğe Yardım Vakfı Başkanı Ahmet TECİM'e, yazarlığa giden yolda gazetesinde bizlere köşe verip desteklerini her zaman arkamızda hissettiğim Bozkır Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus YILMAZ'a şükranlarımı sunarım." dedi.

Bizde Bozkır Postası ailesi olarak gazetemizin köşe yazarı M. Emin Karabacak'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Kitabın Azerbaycan'daki okurlarla buluşmasında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederiz.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.