Recent Comments

Başkan Yavuzer; KONESOB Denetim Kurulunda


Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Denetim Kurulunun asil üyeliğine seçildi.
6 Mayıs'ta Konya'da yapılan genel kurulda iki listenin yarıştığı Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan ve Yönetim seçimlerinde, Muharrem Karabacak'ın yönetim listesinden denetim kuruluna seçilen Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer, 2 Haziran'da ilk toplantısını Konya'da gerçekleştirdi.

Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer'in Denetim Kurulu Asil üyeliğine seçilmesinden dolayı gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada: "Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı 84 Meslek Odası ile yaklaşık 58 bin aktif esnaf ve sanatkârı temsil eden Konya'nın en büyük sivil toplum kuruluşudur.

6 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Muharrem Karabacak Başkanımızın listesinden denetim kurulu asil üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Ben hiçbir zaman görev istemedim, verilen görevi de almaktan kaçmadım. Şahsıma verilmiş olan bu görevimi en iyi şekilde yine yerine getireceğime, 84 Meslek Odamız ile 58 bin aktif üyesinin hiç şüphesi olmasın. Ben nasıl düşünüyorsam, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetimimizdeki arkadaşlarım da aynı şekilde düşünmektedir ve bizler o inancımızla bu yola çıktık. Allah mahcup etmesin." şeklinde konuştu. (Haber: Özgür Yılmaz)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.