Recent Comments

Bozkır Belediyesinde Bayramlaşma


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, ramazan bayramı tatili sonrasında Bozkır Belediyesi, KOSKİ ve İtfaiye personelleriyle bayramlaştı.
Bayramlaşmadan önce konuşan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 4 yıldır fedakarca çalışan tüm personellerine teşekkür ederek 4 yılda yapılan 50 yıllık hizmetlerin hepsinde tüm personellerinin emeği olduğunu ifade etti. 4 yılda Bozkır'ın çehresini değiştiren projeleri Bozkır'a kazandırdıklarını sözlerine ekleyen Başkan Gün, konuşmalarına şu şekilde devam etti, "Birlik ve beraberlik içerisinde Bozkır'ımızda büyük işlere imza attık. İmza attığımız tüm işlerde Bozkır'ın çehresini değiştirdik ve Bozkır artık gelişmeye başladı. 4 yıl içerisinde Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ve Teşkilatımız ile birlikte ilçemize kazandırdığımız en önemli çalışmalardan olan 4 yıllık sağlık yüksek okulu ve doğalgaz ile birlikte Bozkır'ımızın gelişimine doğrudan katkıda bulunduk. Bu çalışmaların hepsinde fedakar tüm personellerimizin emeği var, alın teri var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte daha çalışkan bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu hizmetlerimizin de en büyük destekçisi, emekçisi siz olacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm personellerimizin bayramını tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Gün, konuşmalarının akabinde Bozkır Belediyesi personellerinin, KOSKİ ve İtfaiye personellerinin tek tek bayramını tebrik etti, hayırlı mesailer dileklerini iletti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.