Recent Comments

Kaymakam Onay; Bozkır’ı Çok Sevdim!

Yaklaşık olarak iki hafta önce Bozkır Kaymakamlığına atanan ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden, Bozkır Kaymakamı Fahri Onay'a Bozkır Basını'da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bozkır Kaymakamı Fahri Onay'a, Bozkır Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile siristat.com haber merkezi sahibi ve Anadolu Ajansı muhabiri Yakup Çetin hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İçişleri Bakanlığının son atama kararnamesiyle birlikte, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk'ün Kırklareli Kofçaz kaymakamlığına atanmasıyla boşalan Bozkır Kaymakamlığına Samsun Kavak Kaymakamı Fahri Onay atanmıştı. Bu vesile ile Bozkır Kaymakamı Fahri Onay hayırlı olsun ziyaretlerine gelenleri makamında ağırlarken, teşekkür ediyor.

Bozkır Basını olarak kendisini ziyaret ettiğimiz ve 'ilçemize hoş geldiniz, hayırlı olsun' dediğimiz Kaymakam Fahri Onay, Bozkır Basını olarak bizleri güler yüzlü, samimi ve hoş bir sohbetle ağırladı.
Kaymakam Onay, yaptığı konuşmaları arasında sık sık Bozkır'ı ve Konya'yı çok sevdim. Bozkır bizim Karadeniz'in coğrafyasına çok benziyor. Bozkır'ın adı gibi Bozkır olmadığını gördüm. Bozkır yeşillikler içerisinde harika bir doğa cenneti. Yalnız Bozkır'ın tarım gelirinin çok kısıtlı olduğunu gördüm. Bunun sebebi de dağlık ve ormanlık bir bölgeye sahip olmasına bağlıyorum. Ama Bozkır gerçekten harika bir yerdir. İnsanlarının da sıcak ve samimi olduğunu gördüm" diyen Kaymakam Fahri Onay, kanunlar çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa yapılacağını, kanunların dışına çıkılamayacağını ve bu konuda hassasiyetinin olduğunu söyledi.

Bozkır Basını ile yaklaşık olarak bir saate yakın sohbet eden Kaymakamımız Fahri Onay, yapılan sohbetlerimiz arasında, kendisinin bir kamu görevlisi olduğunu her kesimi kucaklamak asli görevleri arasında da yer aldığının altını çizdi. Basın olarak bizlerinde bir kamu görevini yerine getirdiğimizi belirten kaymakam Onay, çalışmalarımız da üstün başarılar diledi. Bizler de Bozkır Kaymakamı Fahri Onay'a, Bozkır Basını olarak ülkemiz ve Bozkır için atılacak her türlü hizmetlerin yanında olacağımızı belirttik.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.