Recent Comments

Bozkır Derviş Mustafa Öztunç Kermesi gerçekleştirildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu öğrenciler ve okul yararına kermes düzenlendi.



Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese Öğrenci velileri ve çok sayıda Bozkırlı vatandaşlar katıldı. Kermes'de yöresel yiyecek ve içecekler uygun fiyatlarla öğrenciler ve okul yararına satıldı.

Kermes hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu Müdürü Yüksel Uyar "Okulumuz ve Öğrencilerimiz yararına her sene geleneksel hale getirdiğimiz kermesimizi gerçekleştirdik.

Her sene olduğu gibi bu senede etkinliğimize yoğun bir şekilde katılım sağlayan Velilerimize ve Bozkır Halkımıza, teşekkür ederiz.

Her türlü etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan, Bozkır Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Şube Müdürlüğü Personellerimize, Bozkır Belediye Başkanımıza ve Personellerine, Ak Parti İlçe Bakanına ve ilçe Yönetimine, Jandarma Komutanımıza, Emniyet Amirimize, Gençlik Müdürümüze, Bozkır Halk Eğitim Müdürümüz ve Okul Aile Birliği Başkanımıza, Okul Müdürlerimize ve Okul Personellerine, Öğretmenlerimize ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.