Recent Comments

Gurbetçi Bozkırlıların Bozkır'a selamı var

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, İstanbul'da yaşayan gurbetçi Bozkırlılarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İstanbul'da yaşayan gurbetçi Bozkırlıları evlerinde, iş yerlerinde ve dükkanlarında ziyaret eden Başkan Saygı ve Başkan Güven, Bozkırlılarla hasret gideriyor.
İstanbul'da yaşayan gurbetçilere Bozkır'ın selamını ileten Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "sadece İstanbul değil, dünyanın her yerinde yaşayan Bozkırlılarla birlik ve beraberlik içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadığını" söyledi. Başkan Saygı, "İlçe Başkanımız Kadir Güven ile birlikte tüm hemşehrilerimizi sevgi ve muhabbetle kucaklamaya devam ediyoruz. İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizi evlerinde, işyerlerinde, dükkanlarında ziyaret edip, çaylarını içip, Bozkır'ımıza dair sohbet ediyoruz. İlçemiz için planladığımız projelerimizden bahsediyoruz. Fikirlerini, düşüncelerini ve önerilerini bizlerle paylaşıyorlar. İstişare bakımından sohbetlerimiz güzel ve verimli geçiyor. Ayrıca Bozkır'da yaşayan hemşehrilerimizin selamlarını iletiyoruz. Onlar da Bozkır'da yaşayan hemşehrilerimize selamlarını iletiyorlar" dedi.
Ramazan Bayramı dolayısıyla Bozkır'a gurbetçilerin sıla-ı rahim için gelmesinden dolayısıyla mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Saygı, Kurban Bayramında da gurbetçilerin Bozkır'a gelmesini, bayramı Bozkır'da birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeyi temenni ettiğini söyledi.
Bozkırlıların birliğiyle ve beraberliğiyle gurur ve onur duyduklarını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "parmakla gösterilen birliğimiz, beraberliğimiz ve dayanışmamız daim olsun. Birliğimize ve beraberliğimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki biriz ve beraberiz. İyi ki Bozkırlıyız" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.