Recent Comments

Bimder öğrencileri Akçapınar’da Piknik Yaptı

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi ve Mezunları Derneği geleneksel hale getirdiği Yaz Kuran Kursu öğrencileri pikniğini gerçekleştirdi.

İlçede Faaliyet gösteren Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi ve Mezunları Derneği (Bimder) her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz Kuran Kurslarında din eğitimi gören öğrencileri Akçapınar Piknik alanında pikniğe götürdü.
Açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Görür "Bozkır Müftülüğümüz tarafından açılan ve Derneğimizde eğitim gören yaz kuran kursu öğrencilerimizi her zaman olduğu gibi bu senede pikniğe götürdük.

Öğrencilerimizin eğitimleri yanında sosyal aktivitelerden de eksik kalmaması için her yıl öğrencilerimizle beraber piknik düzenleyip öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmesini sağlıyoruz" dedi.

Bozkır Akçapınar Mesire Alanında gerçekleştirilen etkinliğe Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ahırlı İlçe Müftüsü İbrahim Korkmaz ve yaz Kuran kursu öğrencileri katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.