Recent Comments

Bozkır Belediyesinden Modern Yürüyüş Yolu

KONYA(AA)-Konya'nın Bozkır İlçe merkezinden geçen Çarşamba çayının daha verimli kullanılması, ilçenin sosyal alanlarının arttırılması amacıyla Bozkır Belediyesi yürüyüş yolu çalışmasına başladı. Bozkır Belediyesi tarafından yapılacak olan çalışmayla trafiğe kapalı olan yolda yeşil doku ön planda olacak ve güneş enerjisi sistemleriyle aydınlatılacak.

İlçe merkezinden geçen Çarşamba çayı kenarında daha önce atıl olan yolda düzenleme çalışmalarına başlayan Bozkır Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, yaz sonuna kadar çalışmaları tamamlayarak modern yürüyüş yolunu halkın kullanımına açacak.

İlçe merkezinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yürüyüş yolunun tamamlanmasıyla birlikte bu alanın şehrin nefes alacağı alanlardan biri haline geleceğini söyleyerek konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "ilçemizin yeşil alan sayısı arttırmak ve Çarşamba çayından daha verimli yararlanabilmek amacıyla başlattığımız bu çalışmamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hem yürüyüş hem de dinlence alanı olarak kullanılacak bu yol, ilçemizin en gözde yerlerinden biri haline gelecek. Aynı zamanda bu yolumuza bir isim bulacağız. İsim önerileri için belediyemizin sosyal medyasında kampanya başlattık ve isim önerilerini meclisimizde görüşerek bu yolumuzun ismini belirleyeceğiz. Yapılan çalışmamızın tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.