Recent Comments

Enerya, Bozkır’da Yatırımlarını Arttırıyor

2018 yılının Nisan ayında Doğalgaz lisansı alan ilçemizde 2018 yılının eylül ayında ENERYA'nın yatırımlarıyla başlayan doğalgaz çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şuana kadar 69 binaya gaz dağıtımı gerçekleştiren ENERYA, toplamda 577 aboneye ulaştı. 2025 yılına kadar Bozkır'ın ilçe merkezinin tamamına doğalgazı ulaştıracak olan ENERYA, bu yıl itibariyle çalışmalarını daha da hızlandırarak 314 binada 1100 aboneye ulaşmayı hedefliyor.

ENERYA Etüd Proje ve Yapım Müdürü Gökhan Savran ile birlikte çalışmaları istişare eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, belediye ve kaymakamlık binası arasındaki güzergahın bu yıl itibariyle doğalgaza kavuşacağını müjdeledi. Ana hat üzerinde yapılacak çalışmayla ilçe merkezinin önemli bir bölümünün doğal gaza kavuşacağını vurgulayan Başkan Saygı, 2025 yılından çok daha önce ilçe merkezinin tamamına doğalgazın ulaştırılabileceğini söyledi.
İlçenin doğalgaza sahip olmasının çok büyük prestij olduğuna değinen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, bu prestiji Bozkır'a kazandıran Milletvekilimiz Hemşehrimiz Ziya Altunyaldız'a tüm Bozkırlılar adına teşekkür etti.

Doğalgaz çalışmasının yapıldığı alanlarda tahrip olan yerlerin ivedilikle yapıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, doğalgaz çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte ilçenin üst yapısında köklü bir çalışma olacağını vurguladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.