Recent Comments

SENİHA BELGİN İLKOKULU OKUYOR

Cihanbeyli Seniha Belgin İlkokulu kitap okuma kültürünü kazandırma etkinlikleri adı altında velilere kitap okuma etkinliği yaptı. Bu etkinliği Eğitimci-Yazar M. Emin Karabacak'ın "Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu" isimli kitap ile yaptı. Kitabı okuyan öğrenci velileri kitabın yazarı M. Emin Emin Karabacak ile imza ve söyleşi gününde Cihanbeyli Engelsiz Yaşam Merkezi salonunda buluştular.

Seminerin açılışını yapan Seniha Belgin İlkokulu Müdürü Hüseyin Mucuk: "Seniha Belgin İlkokulu ailesi olarak okumaya çok önem veriyoruz. "Cihanbeyli de Her Ev Bir Kütüphane, Gelecek Kitap ile Gelecek" sloganıyla öğrencilerimiz ve velilerimiz arasında kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Öğrencilerimiz kadar velilerimizin de kitap okur olması bizim için çok önemli.  Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu kitabını severek okuduğunuz için siz değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Kitap okuma alışkanlığınızın her zaman ve her yerde artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Öğrencilerimize örnek olacak şekilde teknolojiden uzak, kitaplara daha yakın olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum.  Bu süreçte kitabı okuyarak imza ve söyleşi için salonu dolduran siz değerli velilerimize, etkinliğin organizasyonunda desteklerini esirgemeyen müdür yardımcıma, öğretmenlerimize teşekkür ederim. Katılımları ile bizleri onurlandıran; İlçe Emniyet Müdürümüz Veysel Er'e, idari amirlerimize, okul müdürlerimize ve davetimizi kırmayıp buraya kadar gelen yazarımız M. Emin Karabacak'a, şükranlarımı sunarım." dedi.

Eğitimci-Yazar M. Emin Karabacak da programda emeği geçenlere teşekkür ettikten sonra  "Geleceğimiz olan çocukları eğitirken kulaktan değil gözden eğitilmelidir. Çocukları ahlakını bedduadan, çocukların sorumluluk ve güven duygusunu olumsuz etkileyecek yüksek beklentilerden, nasihat eğitiminden daha çok hal eğitimine bunun içinde rol model olunması gerekiyor" diye konuştu.  Yine Karabacak'ın çocukların okul başarısını artırmada anne babalara düşen görevler hakkında verdiği bilgiler veliler tarafından ilgiyle dinlenildi.
Seminer sonrası Karabacak'a okul adına İlçe Emniyet Müdürü Veysel ER tablo hediye takdim ederken kitabı okuyup seminere katılan üç veliye çekilişle okul tarafında özel hediyeler verildi. Programın ardından M. Emin Karabacak,  velilerin okumuş olduğu "Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu ile Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek, Sinirli Anne Babaların Akıllı Telefonla İmtihanı, Bilinçaltı Şakadan Anlamaz ve Bayramlık İstemeyen Çocuklar" kitaplarını imzaladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.