Recent Comments

Okullar Yazarımız Karabacak’ın Kitaplarını Okutmaya Devam Ediyor…

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda okullar, yazarımızın kitaplarını okutmaya devam etmektedir. Konya İl Mili Eğitim Müdürlüğünün  "İnsan Mektebi Projesi Okuma Davamız" projesi kapsamında okullar öğrencilere ve velilere kitap okuma etkinlikleri düzenlemektedir. Proje kapsamında Konya'daki birçok okullarda Sırıstat Haber Merkezi köşe yazarı eğitimci yazar M. Emin Karabacak'ın velilere yönelik yazmış olduğu kitaplarını okutmaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 25 okul; Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu kitabını okuturken, 9 okul; Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek kitabını, 5 okul öğrenci ve velilerine Bilinçaltı Şakadan Anlamaz kitabını, 3 okul da Bayramlık İstemeyen Çocuklar kitabını okutmuştur. 2019 yılı başında çıkmasına rağmen 5 okul; Sinirli Anne Babaların Akıllı Telefonla İmtihanı kitabını, kitabını okuttu.

Bu yılda Derbent kaymakamlığı Kop Projesi kapsamında Derbent'deki okullarda öğrenci ve velilerine, Cihanbeyli Seniha Belgin İlkokulu ve Meram Üresin İlkokulu velilerine, Çumra İçeriçumra Mithat Paşa ilkokulu Kop Projesi kapsamımda velilerine yazarımızın kitaplarını okutmaktadırlar. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda okullar sitemiz köşe yazarı Karabacak'ın kitaplarını okutmaya devam etmektedir.

Yazarımız karabacak, bunların yanında okullarda velilere "Çocukların Okul Başarısını Artırmada Anne Babalara Düşen Görevler", öğrencilere ise "Sınanlarda Başarının Sırları- Cep Telefonu İle Baş Etmenin Yolu" seminerleri vermektedir.

Yazarımız Karabacak öğrencilere yönelik yazmış olduğu Ensar Neşriyattan çıkacak olan "SINAVLARDA BAŞARININ SIRLARI- Cep Telefonu ile Baş Etmenin Yolu"  kitabı ise önümüzdeki günlerde okurlarla buluşacaktır. Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak yazarımız M. Emin Karabacak'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.