Recent Comments

Başkan Bozkır Devlet Hastanesi'ne kadın doğum doktoru müjdesi verdi.

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven Bozkır Devlet Hastanesi'ne Kadın Doğum Doktoru dahil 4 doktor ataması müjdesini verdi. 

Başkan Güven sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında "Kıymetli Hemşehrilerim...!

Yaklaşık 5 yıldır sağlık alanında büyük yokluğunu hissettiğimiz KADIN DOĞUM UZMANI ile ilgili olarak; Saglık Bakanlığı 91.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası'nda (DHY) genel kuraya ait münhal kadrolar bu gün yayınlanmıştır. 

Bozkır Devlet Hastanemize 1 adet Kadın Hastalıkları ve Dogum Uzmanı ve 3 adet Tabip kadrosu açılmıştır. Hastanemize kura ile ataması yapılacak ve 6  Mart 2020 Cuma günü isimleri belli olacak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız  ve tabiplerimiz önümüzdeki ay içinde hastanemizdeki görevlerine başlayacaklardır.

Bu atama da Bozkır ve çevre ilçelerin büyük bir isteğini yerine getiren Başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya Desteğini üzerimizden hiç eksik etmeyen Ziya Altunyaldız,a Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürüne İl Sağlık Müdürümüze Tüm Bozkır ve çevre ilçeler adına teşekkür eder saygılarımızı sunarız.Bozkırımıza Hayırlı olsun" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.