Recent Comments

Bozkır Heyeti Çağlayan Göleti için Ankara'da temaslarda bulundu.

İlçemiz Bozkır'ın Çağlayan mahallesine yapılan ve Bozkır Akçapınar, Karacaardıç, sazlı ve  çevresindeki tarım arazilerini sulaması planlanan ama eksiklikleri dolayısıyla tam olarak faaliyete geçirilemeyen Çağlayan Göleti siyaset gündemine taşındı. 

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen Çağlayan Göleti ziyaretlerinde Bozkır Heyeti  Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'yı ziyaret etti. 
Ak Parti İlçe başkanı Kadir Güven, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır İlçe Tarım Müdürü Halil Durmuş ve Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk  tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde Bozkır Çağlayan Göleti Sulama İkmal Projesi hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Ziyaretler sonrasında Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'den Bozkır Çağlayan Göleti Sulama İkmal Projesinin 2020 yılında ihale edileceğinin sözü aldın. 
Başkan Öztürk "Bu projenin hayata geçirilmesi için her türlü çabayı eksik etmeyen Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, İlçe tarım Müdürümüze öncelikle teşekkür ederim. 

Bozkır Çağlayan Göleti Sulama İkmal Projesinin hayata geçirilmesiyle beraber şuan sulama ihtimali olmayan tarımsal alanlarımız sulanarak bölgemize ve çiftçimize büyük ekonomik kazanımlar sağlayacaktır. 

Ziyaretlerimizin olumlu meyvesini aldık  Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez vekilimize Bozkır tarımına ilgi ve alakalarından çiftçilerimiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.