Recent Comments

Bozkır “Onlar Bize Emanet” Projesi PatiFood Mama Kumbarasında.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve çok sayıda kurum ve sivil toplum kuruluşunun desteklediği "Onlar Bize Emanet" projesi hayvan ürünleri satan PatiFood sitesinin uygulaması olan Mama Kumbarasına dâhil edildi.

Geçtiğimiz aylarda başlayan ''Onlar Bize Emanet'' projesi, 1 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. Hayvan severlerin aktif olarak alışveriş için kullandığı PatiFood sitesi uygulamaya koyduğu ve hayvanseverler tarafınfından büyük ilgi gören Mama Kumbarası etkinliği ile alışveriş yapan hayvaseverler "Onlar Bize Emanet" gibi çok sayıda yardım etkinliğine mama katkısında bulunabiliyor.

Sizlerde ilçemiz Bozkır'da yürütülen bu projeye mama desteğinde bulunmak isterseniz PatiFood sitesinin https://www.patifood.com/bozkir-onlar-bize-emanet bölümünde yer alan ürünleri sepetinize ekleyip ödemesini yaptığınız ürünlerin direk Bozkır'daki hayvanlara ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

PatiFood sitesi üzerinden yapılan alışverişler Kredi Kartı, Havale vb yöntemleri desteklemektedir, Örnek olarak hazırladığımız videomuzu buradan izleyip https://www.youtube.com/watch?v=mK4fRG52_K0 sizlerde Bozkır'daki sokak köpeklerine katkı sağlayabilirsiniz.

İlçemiz Bozkır'da uygulamaya devam eden "Onlar Bize Emanet" projesi Bozkır Kaymakamlığı,Bozkır Belediyesi, Bozkır Jandarma Komutanlığı, Bozkır Emniyet Amirliği, Selçuk Üniversitesi Bozkır MYO, Bozkır Ziraat Odası, Bozkır Esnaf Odası ve Bozkır Bimder Derneği tarafından desteklenmektedir.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için : https://www.siristat.com/2019/12/bozkrda-onlar-bize-emanet-projesi.html#ixzz6CtLAxzjA adresindeki haberimize bakabilirsiniz.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.