Recent Comments

Başkan Saygı, Başkan Arısoy'u ziyaret etti


KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, İstanbul'da Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'u ziyaret ederek, Bozkır'da yürütülen çalışmaları istişare etti.  

İstanbul'da kardeş ilçe olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'u, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik, Bozkırlılar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ve Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi Halis Özgenç ile birlikte ziyaret eden Başkan Saygı, Zeytinburnu Belediyesi tarafından Bozkır'da yürütülen bilgi evi projesini istişare ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.  

Başkan Saygı, ziyaretin anısına Başkan Arısoy'a, Bozkır Gençler Birliği kulüp forması hediye etti.  

Ziyaretin akabinde açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır için verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini, Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte Bozkır'da bilgi evi haricinde yeni çalışmalara imza atmak için kolları sıvadıklarını söyledi. Bilgi evi çalışmasının yeni eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekleyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Kardeş ilçemiz Zeytinburnu'nun kıymetli Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Zeytinburnu Belediyemiz ile birlikte ilçemizde yürüttüğümüz bilgi evi projesinin son durumunu istişare ettik. Bunun yanında belediyelerimizin işbirliğiyle yeni projeleri hayata geçirmek için görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İnşallah Zeytinburnu Belediyemiz ile birlikte ilçemize yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. İlçelerimizin dayanışmasının daim olmasını diliyor, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.