Recent Comments

Kaymakam Bayraktar'ın Bozkır'a veda mesajı.

ELVEDA BOZKIR

25.10.2018 tarihinde başlamış olduğum Bozkır Kaymakamlığı görevimi 25.07.2020 Cumartesi günü itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. 

Bu kadim ilçede, 21 ay görev yapmış olmanın gururu ve mutluluğuyla ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde Devletimizin kazandırdığı hasletlerle hareket etmeye gayret ettim. Sunduğum hizmetlerde eşitlik ve tarafsızlık ilkelerinden asla taviz vermedim. Devletimizi temsil noktasında bir duruş sahibi olma gayretinde oldum. 

İnsan odaklı bir yönetim tarzı sergilemeye çalıştım. Her bir vatandaşımızın talepleri ve problemleriyle ilgilenme çabası içerisinde oldum.

Görev yaptığım süre içerisinde bir takım hatalar oldu ise bunlar tarafımıza; İlçemize azda olsa bir katkımız var ise bu da devletimize, bakanlığımıza ve bizlere emek verip yetiştiren büyüklerimize aittir.
Görev yaptığım zaman içerisinde istemeden de olsa haklarına geçtiğim kişiler oldu ise onlardan helallik istiyorum. Eğer hakkımın geçtiği kişiler varsa da herkese hakkımı helal ediyorum.

Mazide güzellikler biriktirerek, hayat boyu sürecek dostluklar edinerek ve meslek hayatımda faydasını göreceğim tecrübeler kazanmış olarak bu kadim ilçeden ayrılıyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde bizlere destek sunan herkese yürekten şükranlarımı sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Hoşça kalın! 

Oltan BAYRAKTAR
Felahiye Kaymakamı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.