Recent Comments

Bozkır’da Ruhsatsız Silahlar ele geçirildi.


KONYA (AA)- Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Emniyet Amirliği ekipleri tarafından çok sayıda ruhsatsız ve faturasız av tüfeği ve tabanca yakalandı.  

Bozkır Emniyet Amirliği ekiplerinin Bozkır ilçe merkezinde yaptığı rutin devriyede R. A isimli şahsın şüpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine şüphelenen ekipler kimlik sorgusu sonrasında şahsın arabasında yaptıkları aramada 1 adet Sig Sauer marka tabanca ile 1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca ele geçirildi.  

Bozkır Cumhuriyet Savcılığında şahsın yapılan sorgu neticesinde irtibatlı olduğu 156 Jandarma sorumluluk bölgesinde ikamet eden H. A ve A. T isimli şahısların ev ve araçlarında eş zamanlı yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet faturasız kurusıkı tabanca ve 21 adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiş, karara istinaden el koyma işlemi uygulanmıştır.  

Bozkır Savcılığında şahısların ifadelerinin alınmasından serbest bırakıldı.  

Bozkır Emniyet Amirliği ekiplerinin yapmış oldukları denetim sonrası toplamda 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet faturasız kurusıkı tabanca, 1 adet Sıg Sauer marka tabanca, 21 adet av tüfeği fişeği ve 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.