Recent Comments

“Okulumda kampanya var” Bozkır’da

Konya’nın Bozkır ilçesinde Kızılay, Milli Eğitim işbirliğiyle kan verme ve farkındalık etkinliği yapıldı.

Pandemi sürecinde artan kan ihtiyacına karşılık kan bağışı gönüllüsünün arttırılması amacıyla yürütülen kan bağışı ve okulumda kampanya var etkinliği Konya’nın Bozkır ilçesinde gerçekleştirildi.

Üç gün süren etkinliğe Remzi Demirci Anaokulu ve 15 Temmuz Şehitleri Kız Meslek MTA Lisesi ev sahipliği yaptı.

Tüm okulların iştirak ettiği kampanyada öğrencilere kan bağışı farkındalığı anlatılırken, öğrencilerde velilerini ve büyüklerini kan bağışı konusunda teşvik çalışması yapmaları sağlandı.

Bozkır Halk Eğitim Müdürü Rasim Yıldırım ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç “Kampanya gönüllüsüyüz ve tüm öğrencilerimizle velilerimizle bu kampanyaya iştirak ediyoruz. Artan kan ihtiyacına bir nebze de olsa katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün halkımızı bu ulvi kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

Kampanyaya ev sahipliği yapan Remzi Damirci Anaokulu Müdürü Şerife Mıhoğlugil ve 15 Temmuz Şehitleri MTAL Müdürü Abdullah Koçak, okullarında açılan stantlarla öğrencilerine kan bağışının önemini anlatırken, etkinlikte şube müdürleri Selim Durmuş, Pınar Buluz, Erdoğan Erdal ve Hüseyin Balcı da hazır bulundu.

Kaynak: Haber Dairesi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.