Recent Comments

GEÇMİŞ OLSUN BAŞKAN


 

Belediye Başkanı Sadettin Saygı 20 Ekim 2022 Perşembe günü geçirdiği rahatsızlıktan dolayı, Bozkır Devlet hastanesine gittiği ve ilçe halkı arasında da başarılı bir isim olarak tanınan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Bilgehan’ın anında yaptığı müdahale ve tetkiklerin sonucunda, Konya Şehir Hastanesine sevk etti.


Konya'da anjiyo olan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın durumunun iyiye gittiği ve tedavisinin devam ettiği gazetemiz muhabiri tarafından öğrenilirken, Bozkır Postası Gazetesi ailesi olarak Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, rabbimizden acil şifalar diliyoruz.


İlçemiz Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 20 Ekim 2022 tarihinde perşembe günü ikindi saatlerinde rahatsızlandığı ve kontrol olmak üzere Bozkır Devlet Hastanesine çıktığı belirtilirken, burada Bozkır Devlet Hastanesinin başarılı ismi Başhekim Dr. Gökhan Bilgehan’ın anında yaptığı müdahale ile Konya Şehir Hastanesine sevk ettiği öğrenildi. 
Bozkır Devlet Hastanesinde yapılan tetkikler ve ön tedaviler sonrasında aynı gün akşam saatlerinde perşembe günü saat 18:00 sularında Konya'ya Ambulansla sevk edildiği belirtildi. Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’ya anında müdahalede bulunan ve durumunun ciddiyetinin farkına varan Başhekim Dr. Bilgehan yaptığı tetkiklerin sonucunda yine anında Konya Şehir Hastanesine sevkini gerçekleştirdiği de gazetemize gelen bilgiler arasında yer almıştır. 
Başkan Saygı’nın geçirdiği rahatsızlık sonrası aynı gün akşam Konya'da anjiyo olan Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'nın durumunun iyiye gittiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 
Konya'da Anjiyo sonrası tedavisine devam edilen Başkan Saygı'ya geçmiş olsun ziyareti için Ak Parti Milletvekilleri Ziya Altunyaldız ve Leyla Şahin Usta ziyarette bulundu. 
Bizlerde Bozkır Postası Gazetesi ailesi olarak Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya, geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, rabbimizden tez zamanda acil şifalar diliyoruz.

(Haber: Yunus Yılmaz)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.