Recent Comments

HAYIRLI OLSUN



 Ahırlı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mustafa Demirci, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Müdür Demirci Bozkır’daki görevine geçtiğimiz haftalarda başladı.

Komşu ilçelerimizden Ahırlı ilçesinde başarılı bir isim olarak bilinen Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Müdür Demirci Bozkır’daki görevine başladı.
Bozkır Postası Gazetesi ailesi olarak komşu ilçelerimizden Ahırlı'da 14 yıl görev yaptıktan sonra ilçemize atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci’ye, Bozkır’a hoş geldiniz der, görevinin hayırlı-uğurlu olmasını dileriz. Müdür Demirci’ye üstün başarı dileklerimizi de sunarken, ilçemizde de uzun soluklu ve Ahırlı İlçesindeki gösterdiği başarılarının devam etmesini kendisinden temenni ediyoruz. 
Müdür Mustafa Demirci Kimdir?
Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci 24 Kasım 1978 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliğinden mezun oldu. Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Yönetimi Denetimi Planlaması alanında yüksek lisansını yaptı.
2002-2008 yılları arasında Mardin iline bağlı Kızıltepe ilçesinde Ekinlik İlkokulunda öğretmenlik yaptı. 2008-2014 yılları arasında Ahırlı ilçesinde öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptıktan sonra, 2014-2022 yılları arasında da başarılı olarak Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mustafa Demirci, 04.10.2022 tarihinden itibaren de Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı.  Demirci, Evli ve 2 çocuk babasıdır.
(Haber: Özgür Yılmaz)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.