Recent Comments

​Ak Parti Bozkır Seçim Koordinasyon Merkezi dualarla açıldı.


Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Ak Parti Konya İl Başkan Vekili Ahmet Fidan,Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül,Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer,Ak Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı,Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, teşkilat mensupları ve Bozkırlı vatandaşların katılımlarıyla Ak Parti Bozkır Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı dualar ile gerçekleştirildi.


Ak Parti bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven yaptığı açıklamada "Çok kıymetli Milletvekilim, İl Başkan yardımcım, siyasi partilerimizin çok kıymetli ilçe Başkanları, ilçemizin ve komşu ilçelerimiz Ahırlı ve Yalıhüyük'ün çok kıymetli belediye ve ilçe başkanları. Sivil toplum kuruluşlarımızın çok kıymetli üyeleri ve yöneticileri, Partimizin ana Kaderime kadın kolları gençlik kolları mensupları uzaktan ve yakından programımıza teşrif eden çok kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler hepinizi saygıyla selamlıyor seçim Koordinasyon Merkezimizin açılış programına hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.  

Başı Rahmet, ortası mağfiret ve sonu da günahlardan arınma olan mübarek Ramazan ayından sonraki bu mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor. Rabbim daha nice bayramlara hep birlikte sağlık sıhhat ve afiyet içerisinde ulaşmayı nasip eylesin diyorum.  

İnşallah önümüzde çok önemli bir seçim var. Ben samimi bir Müslümanım ve samimi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyen herkes için aslında çok daha önemli bir seçim var.  

Bir taraftan baktığınız zaman 3 Kasım 2002'den bu yana değerli ekibi ile birlikte, teşkilatıyla birlikte Ülkemizde sayısız eserler kazandıran gece gündüz durmadan yorulmadan ve Bıkmadan usanmadan çalışıp çabalayan ülkemizi gelecek yarınlara hazırlayan bir dünya lideri var Recep Tayyip Erdoğan var.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra kayıtsız şartsız, yanında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi'nin çok kıymetli Genel Başkanı Devlet Bahçeli var ve diğer Cumhur ittifakı partilerinin çok kıymetli başkanları var.  

Diğer tarafa baktığınız zaman herhangi bir liderlik vasıfı bulunmayan hiçbir amaç ve gayesi olmayan. Ülke adına olumlu hiçbir şekilde bir düşüncesi gayesi olmayan bir Genel Başkan ve bir lider var.

Bu liderin etrafında da sadece ve sadece çıkar ve koltuk peşinde olan bir partiler var.

Ben bu takdiri, bu duruşu benim vatandaşımın, benim milletimin ve benim ülkemin ama özellikle Bozkır'daki seçmenlerimizin takdir edeceğini. Bu tabloyu göreceğine ve oylarını 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a kullanacaklarına vanımi gönülden inanıyorum. Çünkü bizim duracağımız yer bellidir. Biz bu uğurda çalıştık ve İnşallah seçime kadar da bu yolda çalışmaya devam edeceğiz.  

Gerek ilçemize gerekse Konya'mıza hizmetlere katkıda bulunmaya devam edeceğiz inşallah ben burada bir parantez açmak istiyorum, Bir değerin kıymetini bilmek çok önemli, aramızdan çıkan bir değerin elimizdeyken kıymetini bilinmesinin özellikle hasretten rica ediyorum. Bugün Ziya Altun Yıldız Bozkırın bir değeridir.

Ziya Altunyaldız Bozkır'a ne yapı diye soracak olan olursa ona bir ilçenin aynası konumundaki Bozkır Devlet Hastanesi'ni gösterebilirim. Bugün Ziya Altun Yıldız ne yaptı diye soracak olursa üniversitedeki öğrenci sayımızın 350'den bir anda 1000 kişiye nasıl çıktığını gösterebilirim. Bugün değeri ve kıymetli anlaşılmayan bir iki yıl sonra anlaşılacak olan proje okulunu gösterebilirim. Bugün Ziya Altunyıldız Bozkıra hizmet etti mi diye soracak olan olursa arka tarafta çevre yolundaki Rehabilitasyon merkezlerini, stadyumunuzun yeni düzenlemesini, hemen karşıdaki mavi binadaki sosyal hizmet merkezini gösterebilirim, şu anda yapımına devam edilen hayvan pazarını gösterebilirim, İnşallah yakında Temellini hep beraber Büyükşehir belediyemizle atacağımız sanayi dükkanlarını gösterebilirim ama esas ve asıl olan bugün evlerinizde mutfakta, banyoda kullanmış olduğunuz kömürden çok daha kaliteli ve ucuz olan doğal gazı göstereceğim.

O yüzden gidelim vekilimize ve şehrimize sahip çıkalım, desteğimizi esirgemeyelim kendisine Hasretin hem şahsım hem teşkilatım adına teşekkür ediyor. Şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" dedi.  

AK Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız yaptığı konuşmasında "Evet baharın bu güzel gününde, 14 Mayıs'ta baharın tüm müjdecisi çiçeklerinin açacağı, bu güzel günde, bu güzel ve değerli topluluk  Bozkırlılar hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.  

Bu coğrafyada, bu zor coğrafyada her zaman Ülkesi için koşmuş olan yüreği pek Sevdası çok insanlar topluluğudur Bozkır. Her şartta Ülkesi için ben varım diye bilen bir topluluktur. Her şartta arkasına bakmadan Türkiye için Türkiye'nin geleceği için Kıbrıs Harekatı'nda omuzuna tüfeği takıp Yollara düşen Bozkırdır.  

14 Mayıs'ta sizlerin desteği ve duasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı ve AK Parti ve Cumhur ittifakı yeniden meclis çoğunluğuyla Tüm bu sorunları Usta ellerle Yetkin ve yetenekli insanlarla. Türkiye'yi ve dünyayı doğru okuyan kadrolarla olan sorunları yeniden çözeceğiz, bizler daha önceden çözdük ve yine biz çözeriz ve çözmeye devam edeceğiz İnşallah" dedi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.