Recent Comments

Bozkır'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.


Konya'nın Bozkır ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.


Saat 11:00'da Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulduktan sonra akabinde saygı duruşu ve istiklal marşı gerçekleştirildikten sonra Anıt meydanında gerçekleştirilecek törenler sonlandırıldı. 

Bozkır Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilecek olan halk katılımlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde 23 Nisan temalı Bozkır'da okuyan öğrenciler tarafından hazırlanan resimler Kaymakamlık makamında sergilendi.

Bozkır Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 103. yıl dönümünde de her zamanki gibi coşku ile kutlandı.


Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.  

Bozkır halkının katılımı ve görevli okulların öğrencilerinin titizlikle hazırladıkları gösterilerle renkli bir kutlama gerçekleştirildi.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.