Recent Comments

Bozkır Kaymakamı Turan'ınRamazan Bayramı Kutlama Mesajı


Bozkır
Kaymakamı Tolga Turan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Turan yayımladığı mesajında; "06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sebebiyle mahzun idrak etmiş olduğumuz, milli birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun hakim olduğu rahmet ve bağışlanma ayı olan Ramazanın ardından; toplumsal hoşgörü ve kaynaşmanın güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı'na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayram günleri; manevi duyguların yoğun yaşandığı, etnik kökeni, inancı, kültürü ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve kardeşlik hisleriyle toplumun sevinçlerine ortak olduğu, kırgınlıkların ve dargınlıkların ortadan kalktığı müstesna günlerdir. Milli ve manevi değerlerimizin yapı taşı olan "sevinçte ve kederde bir arada olma" geleneğinin en anlamlı şekilde vuku bulduğu anlar olması nedeniyle Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en önemli unsurlarındandır.

Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de siz değerli Bozkırlı hemşehrilerimizin, bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bilindiği gibi her bayram döneminde artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanabilmektedir. Sürücülerimizin başta hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri takılması olmak üzere trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

Bu duygularla ilçemizdeki karşılıklı sevgi, hoşgörü ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir kıymetli hemşehrimizin, şehit yakınlarımız ile gazi ailelerimizin, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin, esnaflarımızın ve özel sektör çalışanlarının, sivil toplum örgütlerinin ve basın mensuplarının bayramını içtenlikle kutlar; sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.