Recent Comments

​Bozkır’da Depremzede ailelere iftar verildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ilçede evlerde ikamet eden aileleri iftarda buluşturdu.  


Bozkır Kaymakamlığı koordinesinde Bimder Derneği tarafından İlçede evlerde kalan Depremzede Ailelere iftar yemeği ikram edildi.  

İftar yemeği sonrasında Bimder Derneği her aileye bayram'da harcamaları için maddi yardımda bulundu.  

İftar programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür yaptığı açıklamada "Dernek olarak ülkemizin yaşadığı bu deprem sonrasında gerek deprem alanında gerekse bölgemize gelen depremzedelere yönelik olarak sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz.  


Bozkır Kaymakamlığımız koordinesinde bugün iftarda Depremzede ailelerimizle buluştuk. Birlik ve beraberlik içerisinde iftarlarımızı acıktıktan sonra ilçemizde ikamet eden her ailemize 2.000₺ verilmek üzere İstanbul'dan hayırseverimizin 60 bin ₺ nakdi yardımını Dernek olarak Depremzede kardeşlerimize ulaştırdık.  

Hem Depremzedelerimize hem de her zaman derneğimizin destekçisi tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun" dedi.  

Bozkır Akgül Restaurant'ta gerçekleştirilen iftar programında iftar açıldıktan sonra Bozkır İlçe Müftüsü Emin Yüksek dua okudu.

İftar Programına Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır İlçe Müftüsü Emin Yüksek, Bozkır Sosyal Hizmet vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel, Bozkır Merkez Mahalle muhtarları, Müftülük personelleri, Vakıf personelleri ve çok sayıda depremzede aile katıldı.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.