Recent Comments

​Bozkır'da Güven Gayrimenkul hizmete başladı.


Konya'nın Bozkır İlçesinde Emlak ve Gayrimenkul alanında Ticaret Bakanlığı tarafından taşınmaz ticareti yetki belgeli iş yeri olarak GÜVEN GAYRİMENKUL hizmet vermeye başladı.

Üçpınar Yolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 4B  Bozkır/KONYA  adresinde hizmete başlayan Güven Gayrimenkul alanında Sahibinden sitesinde de Kurumsal olarak hizmet vermekte.

İşyeri açılışı dolayısı ile açıklamalarda bulunan Güven Gayrimenkul sahibi Şeref Güven "ilçemiz ve çevresinde halkımızın Gayrimenkul alım ve satımlarına aracılık etmek, ilçe halkımıza emlak ve inşaat  alanlarındaki taleplerini en iyi şekilde cevaplamak adına bugün itibari ile Gayrimenkul ofisimizi açmış bulunmaktayız.

Amacımız güven ve şeffaflık esasına dayalı yatırımcılarımızın ve satıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, gün geçtikçe değer kazanan Bozkırımızın değerli insanlarını talep ettikleri daire, arsa, iş yeri, tarla ve hizmete kavuşturmak olacaktır. Müşterilerimizin takdirini ve güvenini kazanmanın daha değerli olduğu bir ticaret anlayışı ile çalışacağız.

Bayram sonu tüm hemşehrilerimizi ofisimizde çayımızı içmeye davet ediyoruz.

Bu vesile ile tüm değerli hemşehrilerimizin  Ramazan-ı Şerifi ni ve önümüzdeki Cuma başlayacak olan Ramazan bayramlarını  tebrik eder selam ve saygılarımı sunarım" dedi.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Güven Gayrimenkul Şeref Güven'e işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar dileriz.

Hizmete giren ve 0 532 657 53 47 telefon ve Sahibinden sitesi https://guvengayrimenkulinsaatbozkir.sahibinden.com/ adresinden işletmenin ilanlarına ulaşabilirsiniz.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.