Recent Comments

​Akkise Atatürk İlkokulu öğrencileri Bimder’i ziyaret etti.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ilçe genelinde 4 hizmet yerinde kurs ve hafızlık eğitimi veriyor.  

Akkise Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden 5. sınıfı Hafızlık okumak isteyen öğrenciler Bozkır'da Hafızlık eğitimi veren Bimder Derneğinde incelemelerde bulundu.  

Bozkır Bimder Derneği ilçede Bozkır İlçe Müftülüğüne bağlı olarak Bimder Kur'an Kursu, Tevfik Bilge Kur'an Kursu, Hz Aişe Kız Kur'an Kursu ve Ali Güzeldülger Kız Kur'an Kursu olarak hizmet veriyor.  

Akkise Atatürk İlkokulu öğrencileri Bimder tarafından ilçede kurs ve hafızlık eğitimi verilen merkezleri ziyaret ettikten sonra yemek ikramında bulunuldu.  

Öğrencilerin eğitim incelemesi hakkında açıklamalarda bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Bozkır İlçe Müftülüğüne bağlı olarak Bimder Kur'an Kursu, Tevfik Bilge Kur'an Kursu, Hz. Aişe Kız Kur'an Kursu ve Ali Güzeldülger Kız Kur'an Kursumuzda 2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı için kayıtlarımız başlamıştır.

Bu kapsamda Ahırlı ilçe merkezi ve mahallelerinden özellikle Akkise Mahallemizden 4.sınıfı bitirip 5.sınıfa başlayacak olan 32 Öğrencimiz kurslarımızı ziyaret edip Kurslarımız ve Hafızlıkla ilgili bilgi aldılar.

Keyifli vakit geçirdiğimiz öğrencilerimize yemek ikramında bulunup kendilerini uğurladık.

Programı organize eden Başta Ahırlı ilçe Müftülüğü vaizi Enes hocamıza ve beraberindeki hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.  

Rabbim kendilerinden razı olsun" dedi.  

 

Öğrenci Yaz Kuran Kursu Kayıtları için ;

Bimder Kur'an Kursu (6-7-8.sınıflar)

MEHMET GÖRÜR : 0536 491 78 52

Tevfik Bilge Kur'an Kursu (5.sınıflar)

HÜSEYİN ÇETİN : 0536 648 34 49

Hz Aişe Kız Kur'an Kursu (5.sınıflar)  

DERYA KARAÇAYIR: 0553 562 69 12

Ali Güzeldülger Kız Kur'an Kursu (6-7-8.sınıflar)

HİCRET ALTUNER: 0554 305 81 53
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.