Recent Comments

​BAŞKAN ALTAY TÜRKİYE’NİN İLK HAC KAFİLESİNİ UĞURLADI


Türkiye'nin 2023 yılındaki ilk hac kafilesi Konya'dan kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Sultan Selim Camii'nde düzenlenen uğurlama programına katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, böyle bir ana şahit olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, sabırla bekleyen herkese bir an önce haccın nasip olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'dan uğurlanan Türkiye'nin 2023 yılındaki ilk hac kafilesi için düzenlenen programa katıldı.

Sultan Selim Camii'nde düzenlenen uğurlama programında önce Kur'an-ı Kerim tilavet edildi, ardından Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge hacı adaylarına kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Öge, "Devletimiz, ülkemiz adına ilk gündeki faaliyete bizleri layık gören Rabbimize hamd, Efendimize salat-ü selam olsun. Yaklaşık 3.500 kardeşimizi hacca uğurlayacağız inşallah. Yolunuz açık olsun. İbadetiniz kabul olsun. Mebrur bir haccı Rabbim nasip etsin" dedi.

Hacı adaylarıyla bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise böyle bir mutluluğa şahit olmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Altay, "Böyle hayırlı bir işe Türkiye Yüzyılı'nda başlangıç yapmak bizim için de büyük bir mutluluk. 2023 yılının ilk Hac Kafilesini Sultan Selim Camii'nden uğurladık. Hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum. Sabırla Hacca gitmeyi bekleyen tüm vatandaşlarımıza da bir an önce nasip olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Türkiye'nin ilk Hac kafilesi Konya'dan dualarla uğurlandı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.