Recent Comments

Zeren: Cumhurbaşkanımız dünyaya mesaj verecek


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs Salı günü Konya'ya yapacağı mitinge herkesi davet eden 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, 'Bütün hemşerilerimiz o günü dört gözle bekliyor. İnşallah Cumhurbaşkanımız Konya'dan önce Türkiye'ye sonra da tüm dünya'ya çok güçlü bir mesaj verecek' dedi.

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, seçim çalışmaları kapsamında Bozkır ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Gittikleri her yerde yoğun bir destekle karşılaştıklarını söyleyen Muhammed Zeren,  "Bozkır bizim en çok özendiğimiz, destek verdiğimiz, gayret içerisinde olduğumuz ilçelerimizden bir tanesidir. Ben de aslen Bozkırlıyım. Hemşerilerimizle bir ve beraber oluyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Gittiğimiz yerlerde biz zaten tam destek veriyoruz, gelmenize gerek yok diyorlar. Ama biz her yere gideceğiz. Herkesin dertlerini dinleyeceğiz. Bize oy verenlerin de vermeyenlerin de temsilcisi olacağız inşallah. O bakımdan bizlere destekleri ne kadar yüksek olursa olsun bütün hemşerilerimizle görüşmeye özen gösteriyoruz" dedi.

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ'

Muhammed Zeren, "Hemşehri olmamız hasebiyle buraya gelmemizden ötürü Bozkırlılarımızın mutlulukları yüksek. Burada aynı zamanda bir milletvekilimiz daha var. Ziya Altunyıldız Bey'in de ilçemize, bölgemize çok ciddi emekleri var. İnşallah hem Ziya Vekilimiz hem biz bölgemizin kalkınması adına gece gündüz demeden durmadan kusturacağız, çalışacağız" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Bozkır bizim en çok özendiğimiz, destek verdiğimiz, gayret içerisinde olduğumuz ilçelerimizden bir tanesidir. Bunun altını kim dolduracak?
    Gençlerin durumu nedir?
    İstihdam alanları oluşturuldu mu?
    5 yıldır sitenize bakınca mahalle yol bakım hizmetleri dışında birsey yok!
    Ki bu belediyenin aslı görevi.
    Giyim atölyesi demeyin ağzınıza kürekle vururum, Allah için herkes insanların hangi şartlarda calistirildigini biliyor.
    Şimdi soru, ne yaptınız ki ne yapacaksınız?

    YanıtlaSil
  2. Sayın Cumhurbaskani zaten mesajı vermişti.
    Okumayanlar için Twitter Ali_Yesilda

    YanıtlaSil