Recent Comments

Başkan Altay: “Bozkır İlçe Merkezimiz Çok Daha Güzel Bir Çehreye Büründü”


Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İnönü Caddesi'nde yürüttüğü cephe sağlıklaştırma çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmayla ilçe merkezindeki mimari yapının çok daha güzel bir çehreye büründüğünü belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, projenin Bozkır'a ve Konya'ya hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır'da hayata geçirdiği cephe sağlıklaştırma çalışmasıyla ilçe merkezi çok daha güzel görünüme kavuşturdu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla ilçelere değer katacak yatırımları hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Konya'nın ilçeleriyle birlikte topyekün kalkınması amacıyla yürüttükleri önemli projelerden birinin de Bozkır İnönü Caddesi cephe sağlıklaştırması olduğunu kaydeden Başkan Altay, "Bozkır Çayı üzerinde iki taş köprü arasındaki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmalarını tamamladık. Cephe kaplama, boyama, çatı onarımı gibi işlemlerle Bozkır ilçe merkezinin mimari yapısı çok güzel bir çehreye büründü. Şehir merkezimizde hayata geçirdiğimiz çalışmaları ilçelerimize de taşımak için gayret ediyoruz. Bozkır Cephe Sağlıklaştırma Projemiz ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Altay, "Burada yaptığımız cephe iyileştirme çalışmalarının bir benzerini, şehir merkezimizde Alâeddin Tepesi etrafındaki binaların dış cephelerinde yapmıştık. Karapınar'da da böyle bir çalışma yaptık. Ereğli'de ise Tarihi Kent Meydanı Cephe Yenileme çalışmalarını başlattık. Şehrimizi 31 ilçesiyle birlikte altyapısı ve üst yapısı tamamlanmış şekilde yarınlara miras bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi'nin Bozkır İnönü Caddesi'nde yürüttüğü 13 binanın cephe sağlıklaştırma çalışmaları 6 milyon 550 bin liraya mal oldu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.