Recent Comments

Bozkır Akören Arası Ulaşım Yolunda Konfor Yükseliyor.


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 16,5 kilometresi tamamlanan Akören merkez ile Bozkır Bağyurdu Mahallesi arasındaki yolda standardın yükseltilmesi çalışmasının kalan 9,5 kilometrelik bölümü de tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bölgede toplam 26 kilometrelik yolda ulaşım konforunun yükseldiğini belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 31 ilçedeki sorumluluk alanında bulunan mahalle yollarında standardı yükseltmek için aralıksız çalışıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın merkez ve tüm ilçeleriyle birlikte altyapısı ve üstyapısı tamamlanmış bir şehir olması için yoğun gayret gösterdiklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki bölgelerde mahalle yollarında standardı yükseltmeye büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Altay, "Geçtiğimiz yıl 16,5 kilometresini tamamladığımız Akören merkez ile Bozkır Bağyurdu Mahallesi arasındaki yolun kalan 9,5 kilometrelik bölümünü de geçtiğimiz günlerde tamamladık. İki yatırım döneminde toplam 26 kilometrelik yolun standardını yükselterek hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olduk. Amacımız, mahalle yollarındaki standardı yükselterek hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli şekilde seyahat etmesini sağlamak. Yolun ilçelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.