Recent Comments

Son düzenlemelerle Aygırdibi Mesire alanı bölgenin cazibe merkezi oldu.

Konya ilinin Bozkır ilçesinde bulunan Aygırdibi Mesire alanına Bozkır belediyesi tarafından yapılan son düzenlemelerle, mekân bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

Bozkır ilçesinin yerli ve yabancı misafirler tarafından en çok tercih edilen doğa harikası mesire alanı Aygırdibinde yapılan son düzenlemelerle birlikte daha fazla ilgi görüyor.

Piknik için İstanbul’dan geldiğini belirten Bozkırlı vatandaşlar yapılan düzenlemelerin bu güzel alanda daha fazla vakit geçirmeye sebep olduğunu belirtti.

İstanbul’da yaşayan Yavuz Dinç AA muhabirrine verdiği röportajında “Adım Yavuz Dinç 44 yaşındayım. Konya Bozkır Bağyurdu nüfusuna kayıtlıyım İstanbul'da oturuyorum.

İstanbul’da Deri konfeksiyon işiyle meşgulüm köyümüze geldik ve Fırsat buldukça da bu aygır şelalesine geliyoruz piknik ve Mangal yapıyoruz. Tabii çevreyi temiz tutarak ona dikkat ediyorum.

Her sene gelirim, bu sene bayağı bir çalışma yapılmış ve mekanda düzenlemeler yapılmış. Yapılan çalışmalarla daha da iyi olacağına inanıyorum. Bizler memleketimize sahip çıkıyoruz büyüklerimiz de elinden geleni yapıyorlar, arkamızda duruyorlar destek oluyorlar. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aygırdibi Mesire Alanında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı “Aygırdibi Mesire alanı bizim gözbebeğimizdir.

Karacahisar Mahallemizde bulunan Aygırdibi Mesire alanı hem kışın hemde yazın görülmesi gereken doğa harikası biryerdir.

Bozkırımıza hayat veren Çarşamba çayımızın kaynağı Aygırdibi Şelalemizden çıkan sudur. Her zaman ve her mevsim güzel olan Aygırdibi şelalemiz özellikle bahar aylarında ayrıca bir güzelliğe sahiptir. İnsanlarımız burada stresten uzak sesten uzak ve kalabalıktan uzak itirahat etmek ve keyfli bir zaman geçirmek için Aygırımıza gelmektedir. Bizlerde Bozkır Belediyesi olarak güzel olan aygırdibimize daha fazla güzelllik katmak için değişiklikler yapıyoruz.

Bozkırımızın bu alanlarında vatadaşlarımızında taleplerini dinleyerek çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak talepler doğrultusunda su üstü kamelyalarını yaptık ve halkımız tarafından güzel ilgi uyandırdı. Bizlerde bu kamelyaları daha da yaygınlaştırmak istiyoruz.

Konya merkezden, Konya'nın bütün ilçelerinden ve yurdun her yerinden her gün vatandaşlarımız Aygırımıza gelip dinlenmek istiyorlar. Bozkır Belediyesi olarak bizlerde vatandaşlarımızı aygırımıza bekliyoruz” dedi.

Karacahisar köy sakinlerinden Seyfullah Şimşek yaptığı açıklamada “Karacahisar köyü sakinlerindenim. Her sene aşağı yukarı buralara gelirim ama bu sene daha bambaşka olmuş derenin üzerine çardaklar koymuşlar. Eski görünüme göre bu sene çok hoş olmuş.

Aygırdibi Mesire alanımız doğal güzelliği ile günden güne daha fazla ziyaretçi çekiyor. Alanda yapılan bu düzenlemelerle de daha fazla insan burayı tercih edecektir” dedi.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.