Recent Comments

Bozkır’da “Gençlikten Geleceğe” etkinliğinde Üniversite öğrencileri İlkokul öğrencileriyle buluştu.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Programı öğrencileri 'Gençlikten Geleceğe' etkinliği kapsamında Soğucak Mustafa Yamaner İlkokulu'nda çocuklarla bir araya geldi.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Mimari Restorasyon Programı öğrencilerine yönelik Türkiye Yüzyılı kapsamında 'Gençlikten Geleceğe' programı düzenlendi.

Bozkır MYO Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Halime Aslan ve Öğr. Gör. Emine Cantürk'ün gözetiminde gerçekleştirilen program kapsamında bölüm öğrencileri ilk olarak Soğucak Mustafa Yamaner İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Buradaki miniklerle etkinliklere katılan bölüm öğrencileri daha sonra Bozkır Üçpınar Kurşunlu Camisi'nde incelemelerde bulundu. Osmanlı dönemi eserlerinden olan Kurşunlu Camisi ile ilgili akademisyenler tarafından yapılan bilgilendirmelerden sonra Bozkır Hisarlık'ta bulunan Selçuklu dönemi Asarlık Camisi'nde incelemelerde bulunuldu.

Bozkır MYO Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.