Recent Comments

Hayırsever İş Adamlarından Bozkır Devlet Hastanesine Hizmet Aracı Bağışı


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkırlı iş adamları Bozkır Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM) birimine hizmet aracı bağışında bulunuldu.

Bozkır Devlet Hastanesi tarafından sunulan Evde Sağlık Hizmetleri ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM) hizmetlerinde kullanılmak ve hastalara yerinde ve zamanında daha kaliteli bir sağlık hizmeti verilebilmesi için Bozkır Bağyurdu mahallesinden hayırseverler Yavuz Şen ve Hakan Taşkın tarafından bir adet sıfır kilometre 2023 model hizmet aracı temin edilerek bağışlandı.

Bozkır Devlet Hastanesine yapılan bağış ile ilgili yapılan açıklamada "İdaremizce hastalarımıza hizmet sunmaya hazır hale getirilen hizmet aracımız, hayırseverlerimiz Sayın Yavuz Şen ve Hakan Taşkın adına kurumumuz Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan tarafından Evde Sağlık Hizmetleri ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM) sorumlu hekimimiz Dr. Ali Demirel'e teslim edildi.

Hayırsever iş adamlarımız Sayın Yavuz Şen ve kıymetli yeğenleri Hakan Taşkın'a ilçemiz ve halkımız adına hastanemize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür eder yararlı ve başarılı çalışmalarının devamını dileriz" denildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.